Home VÉSZ INFÓPORTÁL - VÉSZ KÖZLEMÉNYEK A VÁLLALKOZÁSOK ÉRDEKVÉDELMI SZÖVETSÉGE ELNÖKSÉGÉNEK NYILATKOZATA AZ ANTISZEMITIZMUSRÓL

VÉSZ TV

VÉSZ Rádió



Get the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentkező űrlap



VÉSZ Akciók és Programok

április 2024
V H K SZ CS P SZ
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Névnap

Ma 2024. április 16., kedd, Csongor napja van. Holnap Rudolf napja lesz.

Jelen vannak

Oldalainkat 308 vendég böngészi
A VÁLLALKOZÁSOK ÉRDEKVÉDELMI SZÖVETSÉGE ELNÖKSÉGÉNEK NYILATKOZATA AZ ANTISZEMITIZMUSRÓL PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 4
ElégtelenKitűnő 
Írta: VÉSZ Elnökség   
2012. november 28. szerda, 21:03

Az utóbbi hónapokban a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetségéhez (VÉSZ) kötődő email-postacímeket elárasztották a többnyire ismeretlen eredetű antiszemita tartalmú levelek és más irományok. Érzékelhető, hogy az „ordaseszmék” hirdetői elérkezettnek látják az időt, hogy offenzívába lendüljenek.

Nem értjük, miből gondolják ezek a nyilas lelkületű emberek, hogy mi kíváncsiak vagyunk megnyilatkozásaikra, s büntetlenül küldözgethetik nekünk ostoba leveleiket. Miből hiszik azt, hogy mi fogadókészek vagyunk ezekre az őrültségekre?

Talán abból, hogy harcunk során nem egy szélhámos, szipolyozó izráeli „befektetővel” kerültünk konfliktusba, akik könnyű, potom áron lerabolható országnak tekintették hazánkat? – Dehát ugyanúgy konfliktusba kerültünk ír, holland, osztrák, német, amerikai, stb. „befektetőkkel” is a magyar cégek és emberek érdekvédelmében, s ezek jottányit sem viselkedtek máshogy, mint az izraeli spekulánsok!

Vagy abból, hogy harcos fellépésünk nyomán ezek az izraeli spekulánsok, szemétdombot hagyva ugyan maguk után, de kitakarodtak az országból? – Dehát ugyanúgy kitakarodtak fellépésünk nyomán más nációkhoz tartozó bűnöző spekulánsok is!

Netán abból, hogy a pénzhatalmi elvű, pénzérdekelvű szemlélettel szemben, amely minden magasrendű értéket és érdeket maga alá akar tiporni, állhatatosan küzdünk a valós emberi értékek és érdekek érvényesítéséért? – Dehát ebben a küzdelmünkben számtalan zsidó származású ember a szövetségesünk!

A VÉSZ tagsága és aktivista tömegei minden létező nációt, etnikumot egyesítenek, amely e hazában előfordul. Sőt mindenféle pártszimpátia is jelen van sorainkban. Mégis, vállt vállnak vetve, összefogva harcolnak egymásért a VÉSZ tagjai, amikor a másik bajban van, pártszimpátiától, vagy származástól teljesen függetlenül.

Legfőbb alapelvünk a szolidaritás, amely belülre, Szövetségünk közösségében, s kívülre, a társadalom „megalázott és megszomorított” tagjai és csoportjai felé is irányul.

A most időszerűvé vált problémákra reagálva zsidó származású barátainknak és honfitársainknak ezúton üzenjük: együttérzünk velük, s legyenek nyugodtak, meg fogjuk őket védeni.

A kisnyilas antiszemita gonosztevőknek pedig üzenjük: nem idős rabbikkal, kiszolgáltatott zsidó emberekkel, nőkkel, gyerekekkel, hanem akciócsapataink ökleivel fogják magukat szembetalálni, ha azt hiszik, hogy eljött a büntetlenül végrehajtható lelki és fizikai atrocitások ideje. Figyelmeztetjük őket: meg fogjuk keresni a bántalmazókat!

2009 – 2010 folyamán a VÉSZ és a GYŐZ Mozgalom magyar családok százezreit mentette meg a tömeges kilakoltatástól a bankok elleni kategórikus erejű fellépéssel, s az illegális kilakoltató kommandók elkergetésével. E cél érdekében, a magyar társadalom szociális katasztrófájának megakadályozása érdekében, minden nehézséget vállaltunk, még ellenünk irányuló büntetőeljárásokat is.

Most sem leszünk tétlenek, amikor azt látjuk, hogy abszolút ártatlan magyar embereket, pusztán származásuk miatt, lelkileg, szavakkal, sőt fizikailag is bántalmazni merészelnek. Nem érdekel minket a bántalmazók ostoba érvrendszere, s az sem, kiket tekintenek ők magyarnak, s kiket nem. Cselekedni fogunk. Minden megalázott és fenyegetett ember számíthat a VÉSZ aktív segítségére.

Budapest, 2012. november 28.

Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége Elnökség