Home ÉRDEKVÉDELMI HÍREK

VÉSZ TV

VÉSZ RádióGet the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentkező űrlapVÉSZ Akciók és Programok

október 2023
V H K SZ CS P SZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Névnap

Ma 2023. október 01., vasárnap, Malvin napja van. Holnap Petra napja lesz.

Jelen vannak

Oldalainkat 234 vendég böngészi
ÉRDEKVÉDELMI HÍREK


SÚLYOS KONFLIKTUS A LIDL MAGYAR MENEDZSMENTJE ÉS NÉMET KÖZPONTJA KÖZÖTT - A LIDL-blokád útlezárás tizedik napja PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Éliás Ádám   
2011. december 01. csütörtök, 00:00

 

Vannak igazságszerető, küzdelmünkkel szolidáris emberek a LIDL menedzsmentjének belső apparátusában is, akik tudják és átérzik, hogy nem profitért, hanem a kisemmizett cégek életben maradásáért, s közel száz család egzisztenciájáért harcolunk.

Bővebben...
 
FÉLPÁLYÁS ÚTLEZÁRÁS BEJELENTÉSE A LIDL SZÉKESFEHÉRVÁRI LOGISZTIKAI KÖZPONTJÁNAK MEGKÖZELÍTÉSI ÚTJAIRA - A LIDL-blokád útlezárás kilencedik napja PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Éliás Ádám   
2011. november 30. szerda, 00:00

 

Lajkó Gábor úr, a LIDL egyik vezetője, újabb ötlettel állt elő a LIDL áruházát megépítő, de a LIDL által megsemmisülésre ítélt cégek helyzetének „megoldására”. Felhívta az egyik érintett cégvezetőt, azzal a javaslattal, hogy a VÉSZ hagyja abba a LIDL elleni fellépést, cserébe majd munkát kapnak további beruházásokon, például sütödék építésén.

Bővebben...
 
BOMBATÁMADÁSOK VÁRHATÓAK A LIDL ÁRUHÁZAK ELLEN? - A LIDL-blokád útlezárás nyolcadik napja PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Éliás Ádám   
2011. november 29. kedd, 00:00

 

Csak részlegesen sikerült a VÉSZ éjszakai erődemonstrációja, mivel mindenütt hatalmas rendőri erők várták az aktivistákat. Ennek oka vagy az, hogy a rendőrség illegálisan feltöri a VÉSZ zárt informatikai rendszerét, lehallgatja telefonjait, vagy spiclitől szerez be információkat. A VÉSZ megteszi a szükséges rendszabályokat.

Így is sikerült éjszaka kb. négy órai időtartamra lebénítani a LIDL székesfehérvári Logisztikai Központját, éppen akkor, amikor a megfigyelések szerint a legnagyobb szokott lenni a forgalom. A szigetszentmiklósi Logisztikai Központnál gyakorlatilag megszűnt ebben az időben az áruforgalom, így az erődemonstráció passzív maradt.

Bővebben...
 
AZ INDEX ESETE: A SAJTÓKOMMUNIKÁCIÓ TORZULÁSAI - A LIDL-blokád útlezárás hatodik és hetedik napja PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Éliás Ádám   
2011. november 28. hétfő, 00:00

 

A VÉSZ elnökét, az egyetlen otthonból történő kilakoltatások megakadályozása érdekében, a 2009 nyarán, a kereskedelmi bankok ellen eljuttatott ultimátumért, amely szerint a kilakoltató bankokat a VÉSZ és a GYŐZ Mozgalom meg fogja semmisíteni működésükben, ha tömeges kilakoltatásokba kezdenek, a II. Kerületi Ügyészség 2010-ben vád alá helyezte.

Bővebben...
 
LIDL KONFLIKTUS ÉS MEGOLDÁSI LEHETŐSÉG - Az útlezárás ötödik nap PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 4
ElégtelenKitűnő 
Írta: Éliás Ádám   
2011. november 26. szombat, 00:00

 


A LIDL elleni fellépés előzményeinek, okainak, megoldási lehetőségének rövid összefoglalása; az útlezárás ötödik napja

A LIDL-blokád útlezárás ötödik napját a sajtón keresztül történő üzengetés jellemezte, miközben a blokádot folyamatosan fenntartottuk. A helyszíneken „állóháború” alakult ki, hatalmasra felduzzasztott LIDL őrző-védő személyzet néz farkasszemet a VÉSZ aktivistákkal. Az őrző-védők tudják, hogy csak a rendőrség védelmében biztosíthatják a területet a VÉSZ akciócsapataival szemben.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 5