Home A VÉSZ Barátai - FEHÉR Lista A VÉSZ Barátjának tekinti a NANE Egyesületet

VÉSZ TV

VÉSZ RádióGet the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Partnereink

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentkező űrlapVÉSZ Akciók és Programok

július 2024
V H K SZ CS P SZ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Névnap

Ma 2024. július 21., vasárnap, Dániel és Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.

Jelen vannak

Oldalainkat 374 vendég böngészi
A VÉSZ Barátjának tekinti a NANE Egyesületet PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 5
ElégtelenKitűnő 
Írta: VÉSZ Elnökség honlap-szerkesztőség   
2012. március 04. vasárnap, 07:22

Szövetségünk egyoldalú nyilatkozattal Barátjának nyilvánítja azokat a személyeket és szervezeteket, amelyek a kis- és középvállalkozások érdekvédelméért, megmentésükért, talpra állításukért, stabil, virágzó működésükért küzdenek.

Ugyancsak Barátunknak tekintjük azokat, akik az élet legkülönbözőbb területein az emberiességért, igazságosságért, a kiszolgáltatottak megsegítéséért tevékenykednek.
A leghatározottabban kiállunk mellettük, ha a hatalom részéről, vagy bármilyen túlerejű ellenfél, netán ellenség részéről bántódás éri őket.

Nyilatkozatunk egyoldalú, nem egyeztetjük partnereinkkel, akiket Barátainknak tekintünk.

A VÉSZ Barátjának tekinti a NANE Egyesületetamely a nők és a gyermekek bántalmazása ellen küzd. Minden tőlünk telhető módon segíteni akarjuk tevékenységüket.

NANE.HU

Teljes erőnkből elítéljük azokat a gyáva, aljas férfiakat, akik kiszolgáltatott nőket és gyermekeket ütnek-vernek, kínoznak. Semmilyen hivatkozás nem mentheti ezt az alávaló magatartást. Ha egy férfi bármilyen ok miatt nem tud együtt élni egy nővel, férfihoz méltó lovagiassággal oldja meg e konfliktusát, de ne merészeljen kezet emelni a gyengébb nemre, s ezerszeresen ne merészeljen bántalmazni gyermekeket, még ha a saját gyermekéről van is szó! 
Aktivistáink e nyilatkozattal barátságos mérkőzésre hívják ki ezeket a sehonnai gyáva embereket. Lehetőséget ajánlunk fel, hogy akkorát verekedhessenek aktivistáinkkal, amekkorát csak akarnak. Legyenek akkor is nagylegények, ha erős és hatalmas férfiöklökkel kell szembenézniük, ne csak akkor, amikor síró nőkkel és halálra rémült kisgyermekekkel! Ha folytatják aljas cselekedeteiket, de olyan gyávák, hogy nem fogadják el a barátságos mérkőzés ajánlatát, meg fogjuk őket keresni, s akkor már nem lesz választásuk!
Ezekben az ügyekben az államhatalom sokszor a legjobb szándék mellett is tehetetlen, hiszen jogi-hatalmi eszközökkel rendkívül kényes probléma családi konfliktusokba beavatkozni. Amikor pedig az állam beavatkozásának „jogi feltételei” létrejönnek, sokszor már késő. Kétségbeesés, depresszió, idegösszeomlás, elmezavar, sőt öngyilkosság és gyilkosság kíséri ezt a szörnyű gyötrést, nem beszélve a kisgyermekek fizikai-lelki megnyomorodásáról az elviselhetetlen testi és lelki szenvedések miatt. 
Szükség van a társadalom gyors reagálására és hatékony védelmi fellépésére. Szövetségünk teljes sikerrel végrehajtott már néhány ilyen akciót, s készek vagyunk továbbiakra is. Meg fogjuk védeni a kiszolgáltatott nőket és gyermekeket!